Nieuws - Dancebattle groep 5 en 6

De afgelopen weken hebben alle kinderen 4 danslessen gevolgd bij "Clarette en Leon". Na deze lessen mochten 6 dansparen het op woensdag 19 april opnemen tegen dansparen van andere scholen in een echte danswedstrijd!

Natuurlijk waren de kinderen gespannen, maar al na de eerste paar danspassen was het vooral tijd om te genieten en plezier te hebben. Na de eerste ronde mochten er namens onze school 3 dansparen opnieuw dansen in de halve finale. In de finale waren er nog 6 dansparen over, waarvan 2 van onze school.

Uiteindelijk zijn Aldis Karabegovic en Sabina Deumic 2e geworden. Op de 1e plek eindigden Sten de Hilster en Jasmijn v/d Weide, zij kregen de wisselbeker mee naar school.

Winnen is natuurlijk erg fijn, maar wat misschien nog leuker is: We hebben genoten samen!

Geplaatst op: 20 April 2017